23 september, 2022
Nachoschotel

 Servings 2 personen
Ingrediënten
- 250 gr Gehakt
 - 1 stuk Paprika rood
 - 2 stuks Tomaat
 - 1 stuk Ui
 - 125 gr Champignons
 - 1 zakje Kaas geraspt
 - 1 zak Tortilla chips
 - ½ zak Buritto kruiden
 
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
 - Snijd de ui fijn en bak dit even aan in een koekenpan. Voeg de gehakt bij de ui en bak dit rul.
 - Snijd de paprika en tomaten in blokjes, de champignons in plakjes. Bak de groenten een paar minuutjes met het gehaktmengsel mee.
 - Verdeel burrito-kruiden over het gehaktmengsel. Roer goed door en bak dit ook even mee.
 - Verdeel het gehakt-groentemengsel in een ingevette ovenschaal. Leg hier tortilla chips bovenop en strooi daarboven de geraspte kaas.

 - Verwarm de schotel ongeveer 20 minuten in de oven, zodat de tortilla chips warm is en de kaas gesmolten.
 
Bron:
http://www.brendakookt.nl/2013/01/07/comfortfood/

