23 september, 2022
Nachoschotel

Servings 2 personen
Ingrediënten
- 250 gr Gehakt
- 1 stuk Paprika rood
- 2 stuks Tomaat
- 1 stuk Ui
- 125 gr Champignons
- 1 zakje Kaas geraspt
- 1 zak Tortilla chips
- ½ zak Buritto kruiden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snijd de ui fijn en bak dit even aan in een koekenpan. Voeg de gehakt bij de ui en bak dit rul.
- Snijd de paprika en tomaten in blokjes, de champignons in plakjes. Bak de groenten een paar minuutjes met het gehaktmengsel mee.
- Verdeel burrito-kruiden over het gehaktmengsel. Roer goed door en bak dit ook even mee.
- Verdeel het gehakt-groentemengsel in een ingevette ovenschaal. Leg hier tortilla chips bovenop en strooi daarboven de geraspte kaas.
- Verwarm de schotel ongeveer 20 minuten in de oven, zodat de tortilla chips warm is en de kaas gesmolten.
Bron:
http://www.brendakookt.nl/2013/01/07/comfortfood/