23 september, 2022
Osmaans pannetje

 Servings 4 personen
Ingrediƫnten
- 750 gr Varkens of rundvlees
 - 1 stuk Ui groot
 - 200 gr Champignons
 - 1 stuk Paprika
 - 2 teentjes Knoflook
 - 3 stuks Tomaten ontveld
 - 2 el Bernaisesaus
 - 1 scheutje Room
 - 1 scheutje Curry Ketchup
 - Boter om in te bakken
 - 1 zakje Kaas geraspt
 
Instructies
- Snijd het vlees in stukken. De ui in grove stukken, pers de knoflook. Snijd de tomaten en paprika in stukjes en de champignons in plakjes.
 - Het vlees in de boter snel bruin braden. Bak de ui, champignons, knoflook tomaten en paprika even mee.
 - Voeg dan de bernaisesaus, room en curryketchup toe en breng het geheel al roerende aan de kook.

 - Dan het gas lager draaien en het vlees gaar stoven. De stooftijd is natuurlijk afhankelijk van het vlees dat je gebruikt.

 - Als het vlees gaar is het geheel verdelen over 4 vuurvaste ovenschaaltjes. Het gerecht naar smaak bestrooien met geraspte kaas. De schaaltjes in een voorverwarme hete oven of gril zetten totdat de kaas gesmolten is.

 
Bron:
http://www.smulweb.nl/recepten/1148194/Osmaans-pannetje

