23 september, 2022
Osmaans pannetje

Servings 4 personen
Ingrediƫnten
- 750 gr Varkens of rundvlees
- 1 stuk Ui groot
- 200 gr Champignons
- 1 stuk Paprika
- 2 teentjes Knoflook
- 3 stuks Tomaten ontveld
- 2 el Bernaisesaus
- 1 scheutje Room
- 1 scheutje Curry Ketchup
- Boter om in te bakken
- 1 zakje Kaas geraspt
Instructies
- Snijd het vlees in stukken. De ui in grove stukken, pers de knoflook. Snijd de tomaten en paprika in stukjes en de champignons in plakjes.
- Het vlees in de boter snel bruin braden. Bak de ui, champignons, knoflook tomaten en paprika even mee.
- Voeg dan de bernaisesaus, room en curryketchup toe en breng het geheel al roerende aan de kook.
- Dan het gas lager draaien en het vlees gaar stoven. De stooftijd is natuurlijk afhankelijk van het vlees dat je gebruikt.
- Als het vlees gaar is het geheel verdelen over 4 vuurvaste ovenschaaltjes. Het gerecht naar smaak bestrooien met geraspte kaas. De schaaltjes in een voorverwarme hete oven of gril zetten totdat de kaas gesmolten is.
Bron:
http://www.smulweb.nl/recepten/1148194/Osmaans-pannetje