23 september, 2022
Champignon ragout met asperges en varkenshaas

 Servings 4 personen
Ingrediënten
- 4 el Zonnebloemolie
 - 900 gr Aardappelschijfjes
 - 500 gr Asperges groen, uit de diepvries
 - 400 gr Champignons
 - 25 gr Boter
 - 1 tablet Bospaddenstoelen Bouillon
 - 250 ml Boursin Cuisine sjalot bieslook
 - 200 gr Varkenshaas In plakjes
 
Instructies
- Bak de aardappelschijfjes zoals je gewend bent
 - Snijd de houtachtige onderkant (3 cm) van de asperges.
 - Snijd de champignons in kwarten.

 - Verhit de boter in een hapjespan en bak de asperges en champignons 6 min. op hoog vuur.
 - Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg de Boursin Cuisine toe. Laat 3 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Schep af en toe om.
 - Voeg de varkenshaas toe en laat nog 2 min met de deksel op de pan doorkoken
 - Serveer met de aardappelschijfjes
 
Bron:
http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R983818/champignonragout-met-groene-asperges

