Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Pin
Gang
Main Course
Keuken
Hollands
Steekwoord
Asperges, Champignons, Varkenshaas
Voorbereidingstijd
5
minuten
minuten
Bereidingstijd
12
minuten
minuten
Servings
4
personen
Ingrediënten
4
el
Zonnebloemolie
900
gr
Aardappelschijfjes
500
gr
Asperges
groen, uit de diepvries
400
gr
Champignons
25
gr
Boter
1
tablet
Bospaddenstoelen Bouillon
250
ml
Boursin Cuisine sjalot bieslook
200
gr
Varkenshaas
In plakjes
Instructies
Bak de aardappelschijfjes zoals je gewend bent
Snijd de houtachtige onderkant (3 cm) van de asperges.
Snijd de champignons in kwarten.
Verhit de boter in een hapjespan en bak de asperges en champignons 6 min. op hoog vuur.
Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg de Boursin Cuisine toe. Laat 3 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Schep af en toe om.
Voeg de varkenshaas toe en laat nog 2 min met de deksel op de pan doorkoken
Serveer met de aardappelschijfjes
Bron:
http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R983818/champignonragout-met-groene-asperges