23 september, 2022
Gevuld stokbrood met gehakt en spek

 Servings 1 persoon
Ingrediƫnten
- 1 stuk afbak stokbrood
 - 200 gr Gehakt
 - 1 tl Gehaktkruiden
 - 1 blikje Tomatenpuree klein
 - 1 stuk Ei
 - 1 pakje Ontbijtspek
 - 100 gr Kaas geraspt
 
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden
 - Snijd uit het midden van het stokbrood een geul waar het gehakt in geplaatst gaat worden

 - Voeg de kruiden met het gehakt in een schaal. Voeg hierbij een deel van het brood wat je uit het stokbrood hebt gehaald om de geul te maken

 - Voeg het ei toe en meng tot een mooie mix
 - Stop deze mix in de geul in het stokbrood en strooi hier wat geraspte kaas over
 - Leg hierop de spek en daaroverheen weer wat geraspte kaas.

 - Doe het brood voor ongeveer 25 min in de oven (Dit lijkt lang maar het gehakt moet garen in de oven)
 
Bron:
http://www.gevuldstokbrood.nl/gevuld-stokbrood-met-gehakt-en-spek/

