Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Pin
Voorbereidingstijd
10
minuten
minuten
Bereidingstijd
30
minuten
minuten
Servings
1
persoon
Ingrediƫnten
1
stuk
afbak stokbrood
200
gr
Gehakt
1
tl
Gehaktkruiden
1
blikje
Tomatenpuree
klein
1
stuk
Ei
1
pakje
Ontbijtspek
100
gr
Kaas
geraspt
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden
Snijd uit het midden van het stokbrood een geul waar het gehakt in geplaatst gaat worden
Voeg de kruiden met het gehakt in een schaal. Voeg hierbij een deel van het brood wat je uit het stokbrood hebt gehaald om de geul te maken
Voeg het ei toe en meng tot een mooie mix
Stop deze mix in de geul in het stokbrood en strooi hier wat geraspte kaas over
Leg hierop de spek en daaroverheen weer wat geraspte kaas.
Doe het brood voor ongeveer 25 min in de oven (Dit lijkt lang maar het gehakt moet garen in de oven)
Bron:
http://www.gevuldstokbrood.nl/gevuld-stokbrood-met-gehakt-en-spek/