23 september, 2022
Varkensrollade

Ingrediënten
- 700 gr Varkensrollade
 - 30 gr Bruine suiker
 - 18 gr Paprikapoeder
 - 35 gr Zeezout
 - 15 gr Witte peper
 - 2½ gr Uienpoeder
 - 2½ gr Cayennepeper
 
Instructies
- Haal de rollade uit de koelkast en laat in ongeveer 45 minuten op kamertemperatuur komen
 - Maak ondertussen de rub door alle ingredienten door elkaar te mengen
 - Verwarm de barbecue voor op 150 graden
 - Als de rollade op kamertemperatuur is smeer je deze in met de rub
 - Plaats de rollade op het spit of op een indirecte hitte plaats op de barbecue
 - Verwarm de rollade tot een kerntemperatuur van 60 graden. Dat is ongeveer na een uur
 - Haal de rollade van de barbecue en verpak deze in aluminiumfolie voor 10 minuten
 - Haal de rollade uit de folie en genieten
 
Bron:
http://www.keurslager.nl/recipebase/view/31406/1726669

