23 september, 2022
Varkensrollade

Ingrediënten
- 700 gr Varkensrollade
- 30 gr Bruine suiker
- 18 gr Paprikapoeder
- 35 gr Zeezout
- 15 gr Witte peper
- 2½ gr Uienpoeder
- 2½ gr Cayennepeper
Instructies
- Haal de rollade uit de koelkast en laat in ongeveer 45 minuten op kamertemperatuur komen
- Maak ondertussen de rub door alle ingredienten door elkaar te mengen
- Verwarm de barbecue voor op 150 graden
- Als de rollade op kamertemperatuur is smeer je deze in met de rub
- Plaats de rollade op het spit of op een indirecte hitte plaats op de barbecue
- Verwarm de rollade tot een kerntemperatuur van 60 graden. Dat is ongeveer na een uur
- Haal de rollade van de barbecue en verpak deze in aluminiumfolie voor 10 minuten
- Haal de rollade uit de folie en genieten
Bron:
http://www.keurslager.nl/recipebase/view/31406/1726669