Ga terug
Gang Main Course
Steekwoord Rollade
Voorbereidingstijd 45 minuten
Bereidingstijd 1 uur 20 minuten

Ingrediënten

  • 700 gr Varkensrollade
  • 30 gr Bruine suiker
  • 18 gr Paprikapoeder
  • 35 gr Zeezout
  • 15 gr Witte peper
  • gr Uienpoeder
  • gr Cayennepeper

Instructies

  • Haal de rollade uit de koelkast en laat in ongeveer 45 minuten op kamertemperatuur komen
  • Maak ondertussen de rub door alle ingredienten door elkaar te mengen
  • Verwarm de barbecue voor op 150 graden
  • Als de rollade op kamertemperatuur is smeer je deze in met de rub
  • Plaats de rollade op het spit of op een indirecte hitte plaats op de barbecue
  • Verwarm de rollade tot een kerntemperatuur van 60 graden. Dat is ongeveer na een uur
  • Haal de rollade van de barbecue en verpak deze in aluminiumfolie voor 10 minuten
  • Haal de rollade uit de folie en genieten

Bron:

http://www.keurslager.nl/recipebase/view/31406/1726669