HomeDiner Champignon ragout met asperges en varkenshaas

Champignon ragout met asperges en varkenshaas

Posted in : Diner on by : Peter Tags: , ,

Gang Main Course
Keuken Hollands
Steekwoord Asperges, Champignons, Varkenshaas
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 12 minuten
Servings 4 personen

Ingrediënten

  • 4 el Zonnebloemolie
  • 900 gr Aardappelschijfjes
  • 500 gr Asperges groen, uit de diepvries
  • 400 gr Champignons
  • 25 gr Boter
  • 1 tablet Bospaddenstoelen Bouillon
  • 250 ml Boursin Cuisine sjalot bieslook
  • 200 gr Varkenshaas In plakjes

Instructies

  • Bak de aardappelschijfjes zoals je gewend bent
  • Snijd de houtachtige onderkant (3 cm) van de asperges.
  • Snijd de champignons in kwarten.
  • Verhit de boter in een hapjespan en bak de asperges en champignons 6 min. op hoog vuur.
  • Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg de Boursin Cuisine toe. Laat 3 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Schep af en toe om.
  • Voeg de varkenshaas toe en laat nog 2 min met de deksel op de pan doorkoken
  • Serveer met de aardappelschijfjes

Bron:

http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R983818/champignonragout-met-groene-asperges