23 september, 2022
Champignon ragout met asperges en varkenshaas

Servings 4 personen
Ingrediënten
- 4 el Zonnebloemolie
- 900 gr Aardappelschijfjes
- 500 gr Asperges groen, uit de diepvries
- 400 gr Champignons
- 25 gr Boter
- 1 tablet Bospaddenstoelen Bouillon
- 250 ml Boursin Cuisine sjalot bieslook
- 200 gr Varkenshaas In plakjes
Instructies
- Bak de aardappelschijfjes zoals je gewend bent
- Snijd de houtachtige onderkant (3 cm) van de asperges.
- Snijd de champignons in kwarten.
- Verhit de boter in een hapjespan en bak de asperges en champignons 6 min. op hoog vuur.
- Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg de Boursin Cuisine toe. Laat 3 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Schep af en toe om.
- Voeg de varkenshaas toe en laat nog 2 min met de deksel op de pan doorkoken
- Serveer met de aardappelschijfjes
Bron:
http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R983818/champignonragout-met-groene-asperges