HomeBrood Gevuld stokbrood met gehakt en spek

Gevuld stokbrood met gehakt en spek

Posted in : Brood on by : Peter Tags: , ,

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Servings 1 persoon

Ingrediƫnten

  • 1 stuk afbak stokbrood
  • 200 gr Gehakt
  • 1 tl Gehaktkruiden
  • 1 blikje Tomatenpuree klein
  • 1 stuk Ei
  • 1 pakje Ontbijtspek
  • 100 gr Kaas geraspt

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Snijd uit het midden van het stokbrood een geul waar het gehakt in geplaatst gaat worden
  • Voeg de kruiden met het gehakt in een schaal. Voeg hierbij een deel van het brood wat je uit het stokbrood hebt gehaald om de geul te maken
  • Voeg het ei toe en meng tot een mooie mix
  • Stop deze mix in de geul in het stokbrood en strooi hier wat geraspte kaas over
  • Leg hierop de spek en daaroverheen weer wat geraspte kaas.
  • Doe het brood voor ongeveer 25 min in de oven (Dit lijkt lang maar het gehakt moet garen in de oven)

Bron:

http://www.gevuldstokbrood.nl/gevuld-stokbrood-met-gehakt-en-spek/