23 september, 2022
Gevuld stokbrood met gehakt en spek

Servings 1 persoon
Ingrediƫnten
- 1 stuk afbak stokbrood
- 200 gr Gehakt
- 1 tl Gehaktkruiden
- 1 blikje Tomatenpuree klein
- 1 stuk Ei
- 1 pakje Ontbijtspek
- 100 gr Kaas geraspt
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Snijd uit het midden van het stokbrood een geul waar het gehakt in geplaatst gaat worden
- Voeg de kruiden met het gehakt in een schaal. Voeg hierbij een deel van het brood wat je uit het stokbrood hebt gehaald om de geul te maken
- Voeg het ei toe en meng tot een mooie mix
- Stop deze mix in de geul in het stokbrood en strooi hier wat geraspte kaas over
- Leg hierop de spek en daaroverheen weer wat geraspte kaas.
- Doe het brood voor ongeveer 25 min in de oven (Dit lijkt lang maar het gehakt moet garen in de oven)
Bron:
http://www.gevuldstokbrood.nl/gevuld-stokbrood-met-gehakt-en-spek/