23 september, 2022
Ovenschotel met aardappel, worst en kaas

 Servings 2 personen
Ingrediënten
- 450 gr Gekruide worstjes vel verwijderd
 - 450 gr Aardappel geraspt
 - 500 gr Jong belegen kaas geraspt
 - 1 stuk Ui geraspt
 - 400 gr Hüttenkäse
 - 6 stuks Ei groot
 
Instructies
- Verwarm de oven voor op 190°C.
 - Bak het worstvlees in een grote koekenpan op middelhoog vuur, tot het bruin is. Verkruimel het vlees onder het bakken. Laat het vet uitlekken.
 - Vet een grote ovenschaal in. Verdeel de geraspte aardappel over de bodem van de ingevette ovenschaal.
 - Meng de worst, geraspte kaas, ui, hüttenkäse en losgeklopte eieren door elkaar en verdeel dit over de aardappels

 - Bak de ovenschotel 1 uur in de voorverwarmde oven. Laat 5 minuten afkoelen voor serveren.
 
Bron:
http://allrecipes.nl/recept/13283/ovenschotel-met-aardappel–worst-en-kaas.aspx

